MIDDENSPANNINGSCABINES, LEVERING, INSTALLATIE en ONDERHOUD
MIDDENSPANNINGSCABINES, LEVERING, INSTALLATIE en ONDERHOUD
ALGEMENE ELECTRICITEIT en BEKABELING VAN KANTOORGEBOUWEN
PROJECTEN OP MAAT VAN DE KLANT MET DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
NOODSTROOM BEVEILIGING, UPS en DIESELGENERATOREN
VERLICHTING EN BEKABELING VAN PRODUCTIEHALLEN en ANDERE INDUSTRIELE GEBOUWEN
ONTWERPEN, LEVEREN, PLAATSEN EN AANSLUITEN VAN DISTRIBUTIEBORDEN
ONDERHOUD, HERSTELLINGEN EN VERNIEUWINGEN

Elk defect aan de elektrische installatie kan de klant tijd en/of productieverlies opleveren. In het huidige systeem van just-in-time leveringen wensen de bedrijven een optimalisatie van hun installatie.

Service & onderhoud spelen hierin een essentiële rol. Regelmatig en goed uitgevoerd onderhoud verlengt de levensduur van Uw installatie  en machines en reduceert  de kans op productieverlies door ongewenste stilstand.

Op vraag kunnen wij samen met de klant een voorstel tot preventief onderhoud uitwerken die voldoet aan de specifieke eisen van zijn technische installatie.

Om een optimale service te garanderen beschikt De Keyser Elektrotechniek dan ook over een zeer uitgebreide stock met wisselstukken en over een degelijk wagenpark met volledig ingerichte interventiewagens.

Ook herstellingen en/of vernieuwingen van bepaalde onderdelen van Uw elektrische installatie kan, om optimale productiviteit te garanderen, een noodzaak blijken. Vooral het schakelmateriaal (contactoren, vermogenschakelaars, motorbeveiligingen, …) is onderhevig aan slijtage.

Zo hebben wij een afdeling die gespecialiseerd is in het reviseren van schuiven of platines van oudere MCC-borden of schakelkasten. Een andere specialiteit is het vervangen van oude LS-borden door nieuwe. Een blik op onze realisaties zal U onmiddellijk veel meer vertellen.